5.7.2009

Tissikakkua yllätysjuhliin

Miehen 30-v synttäreitähän jo sukulaisten kesken juhlittiin, mutta aivan yllätyksenä järjestinkin vielä juhlat kaverien kesken. Miehelle tämä tuli aivan nurkan takaa, eikä ollut osannut aavistella mitään. Juhlat oli todella onnistuneet ja hauskaa oli. Kiitos kaikille osallistuneille todella paljon!! Suuri kiitos myös ystäville ja veljelleni, jotka auttelivat juhlapäivänä järjestelyissä sekä myös anopille ja appiukolle, jotka olivat loistavasti juonessa mukana sekä ottivat lapset hoitoon täksi ajaksi.

Tarjolla oli siis tissikakku, jossa sisällä oli omar-vaahto sekä mansikoita. Tarjolla oli myös broileri-piirakka, kinkku-savupekoni-piirakka, 3 suklaan juustokakku, hedelmälautanen, lohirullia ja dippikasviksia. Kaikessa kiireessä en muistanut mitään ohjeita ylös kirjoitella, mutta varmaankin ne muistin kätköistä löytyy, jos joku ne ehdottomasti haluaa.

Tässä kuvaa juustokakusta, jonka spritsaukset menivät ihan seinille...


Kuvaa koko tarjoilusta


13 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :) linkitin myös blogisi. Kylläpä tässä on uhkeamuotoinen kakku :D

  VastaaPoista
 2. Komeet hinkit oot tehnyt!;)
  Mun kakut on mitä on ja joka kerta siellä ilmeisesti yks ja sama määkii kuin rumia ovat. No,kaikkia ei voi miellyttää,eikä pidäkkään.
  Mukavaa alkanutta viikkoa Siulle. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot tarjoilut ja kivan muhkee tää kakku! ;D

  VastaaPoista
 4. Upeat tarjoilut! Oli varmasti kivat juhlat! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. :)
  Olin itsekin tosi tyytyväinen kakkuun ja arvostelijanikin on ollut hiljaa joten kai tää kakku sillekin kelpasi!?:D

  VastaaPoista
 6. Onpas ihanan täyteläiset tarjoilut ollut, voi vitsi :)Tuo tissikakku on hauska idea vapaamuotoisempiin juhliin, sopis tosi hyvin myös esim polttareihin, eikö :)
  Negatiivisista kommenteista ja arvostelijoista ei kannata välittää, pikkusieluisia ihmisiä ei kannata päästää elämäänsä pilaamaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hulppean hienot tarjoilut! Tuo tissikakku on kyllä ehdottomasti yksi parhaista " härskeistä" kakuista joita olen nähnyt. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mukavista kommenteista. Joo eihän tätä kakkua nyt ihan suku synttäreille viitti tehdä, etteivät vedä vieraat kahviaan väärään kurkkuun järkytyksestä, mutta näin huumori porukassa tää oli aivan nappi valinta ja kaikilla riitti hauskaa. =)

  VastaaPoista
 9. Ha-haaa:wow mikä kakku:):)

  VastaaPoista
 10. Hih soma :) Mulla on vielä kokeilematta tissikakun tekeminen :D

  VastaaPoista
 11. Vatsan päälle olisi kannattanut laittaa valkoista sokeritahnaa roiskeina.

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa omar-vaahto kyllä niiiin herkulliselta, että mielellään haluaisin reseptin jos vain jostain löytyy :)

  VastaaPoista
 13. Ohje omar vaahtoon on lainattu Chocomumin sivuilta ja löytyy seuraavasta linkistä: www.chocomum.vuodatus.net/blog/category/T%C3%A4ytteet

  VastaaPoista