12.7.2009

Viikonlopun saldoa

Näissä maisemissa vietettiin viikoloppua. Hieman oli ukkosta ilmassa, mutta onneksi kuitenkin meni menojaan. Tällainen pikakakku tehtiin ihan vain, kun teki herkkuja mieli. Mökillä ei ollut yhden ainutta pursotus välinettä saati koristeita. Hätäpäissäni kotoa lähtiesssä tulin kuitenkin napanneeksi mukaan pari marsipaani lehteä sekä strösseliä. Näillä oli pärjättävä. Pitkään on tehnyt mieli kokeilla kakkua, jossa ihan perus kääretorttupohja ja välissä kondensoituamaitoa, mansikoita, sipaisu itsetehtyä omenahilloa sekä kermavaahtoa. Oli muuten aivan mielettömän hyvää!! Nam!!

13 kommenttia:

  1. Ai ai, ihanat maisemat ja ihana kakku :) Aina ei tarvitsekaan pursotella tai koristella viimeisen päälle fiinisti, minusta tuo kakku sopii loistavasti mökkipäivän herkutteluhetkeen. Täytteetkin kuullostavat niin hyvältä, etten epäile hetkeäkään etteikö tämä maistunut taivaalliselta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat on maisemat<3<3 ja herkullisen näköinen kakku:)

    VastaaPoista
  3. Varmaan samasta erästä ne meiän pakastimet, pitäs varmaan ottaa yhteyttä sinne pakastintehtaalle ;)

    VastaaPoista
  4. Uskon kyllä että oli hyvää, kuvastin jo näkee että on herkullista! =)

    VastaaPoista
  5. Huomasin tuossa että et ole linkkilistallani, lisääminen varmaankin sopii? =)

    VastaaPoista
  6. Nos niin, olithan jo siellä... sama pää kesät talvet.. ;)

    Hanna

    VastaaPoista
  7. Ai miten ihana maisema =) Simmu lepää, tuota katsellessa =) Ja ihana mansikkakakku, slurps =) Ihana tämä sinun blogisi, täältä löytyy vaikka mitä ihanaa ja herkullista =) KIITOS!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille kivoista kommenteista ja siitä, kun jaksatte käydä kommentoimassa :) Kommentit rohkaisee ja innostaa! Kiitos :)

    VastaaPoista
  9. Vastavierailulle tulin.

    Olipas täällä tosiaan kaikenmoista,en ole näin tarkkaan aiemmin katsellutkaan.
    Noita liljoja kun joskus saisi aikaseksi tehdä,mulla on kyllä muotti ollut jo ainakin vuoden,mutta kerran vain olen kokeillut.

    VastaaPoista
  10. Ihanaton maisemat ja kakku näyttää herkulta. Oikein makoisat täytteet olet laittanut. Olen kans sitä mielt,e ttä vaikka oliskin käytettävissä kaikensortin tyllat ym vimpaimet, ei aina tartte pursotella ja laittaa niin tuhottomasti koristeitakaan. Muistan omasta lapsuudestani ihan kotijuhlakakuiksi kun tehtiin, niin haarukalla vedeltiin raitoja reunoille, ei ollut pursottimia...ja silloin ei osattu nähtävästi kukaan tejdä pursotuspussia leivinpaperista...kakkusi täytteistä vielä...olen ihan koukussa itse tehtyyn omenasoseeseen, nam!

    VastaaPoista
  11. Kesäkakkusi näyttää hyvältä ja on tasan taatusti nami-nami. Minun ei pitäisi tulla niin usein kakkuja katselemaan, kun leipoo, pitää syödä ne myös.

    VastaaPoista
  12. Ihanat maisemat! Ja herkullinen kakku,nam! Tuo kondensoitumaito sopii varmasti hyvin mansikoiden kera. Hyvä idea mökkikakkuun. Sopiiko linkitys?

    VastaaPoista