14.6.2009

Harjoittelua tulevaan kakkuun

Hahaa! Yllätyitte varmaan...EI YHTÄÄN Liljaa :D Jeps, nyt oli todella tarkoitus kokeilla jotain ihan muuta. Monessa blogissa olen nähnyt tosi kauniita lahjan mallisia kakkuja ja koska synttärikakku on seuraava projektini niin ajattelin, että se voisi olla vaikka tällainen.

Joo myönnän...ei kovin taidokas, mutta ehkä siitä pienellä keskittymisellä sitten varsinaiseen kakkuun muotoutuu hieman parempi. Reunoihin en nyt niin keskittynyt, joten ne ovat mitä on vaan harjoituksen alla oli rusetti ja lahjanarut. Tuo rusetti oli jotenkin vaikea tehdä. Olisin halunnut, että se on hieman "muhkeampi", mutta se vaan sitkeästi painui kasaan. Olisiko jollain hyviä vinkkejä sen tekoon? Sisällä tässä on myös minulle uudet täytteet eli vaniljakreemiä sekä mansikkaa. En ole tuota vaniljakreemiä ikinä kakun sisään laittanut, joten nyt päätin kokeilla.

13 kommenttia:

 1. UPEA kakku! "Amerikan malliin" tehtynä tosi huolitellun näköinen ;)

  VastaaPoista
 2. Tekisipä mieli kokeilla tällaista. Muuta en osaa rusettiin neuvoa kuin kuivatus niin että laittaa esim. foliosta "nyytit" tukemaan lenkkejä. =)

  VastaaPoista
 3. Komea kakku ja hurmaava rusetti!

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen kakku,vau! =)

  Yritit sitä moussen ohjetta löytää...Vika oli täällä päässä,mutta nyt sen korjasin eli pitäisi klikkauksella löytyä =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuhannesti!
  Aika jännää kokeilla pitkästä aikaa täytekakun leipomista. Olen itse suklaan- ja karkinsyöntikiellossa ja kaiken muunkin makean, mutta jospa juhannuksena pikku siivun kakkua maistan, kun kerran leivonkin. Tuleehan minulla puoli vuotta jo tätä kieltäytymistä, joka on pitänyt 100%

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kommetoineille :)
  Hanna: Kuivatuskin kävi mielessä...

  Kristiina: Kiitos kävinkin katsomassa ja nyt löytyi :)

  Aimarii: Nostan hattua, minulta ei moinen kieltäytyminen onnistuisi alkuunkaan...kateeksi käy :)

  VastaaPoista
 7. Hyvännäköinen kakku, olis kiva saaha tuollainen paketti. Tämä kakkumalli on minullakin ollut kokeiltavien listalla....vielä on tekemättä.

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava!Mäkin haluisin oppii tehä rusetin,teeppäs joku kerta "kädestä pitäen ohje ja kuvat" siihen!!!:)

  VastaaPoista
 9. Maistuvat paistuvat17. kesäkuuta 2009 klo 7.56

  Kiitos! Toictaan, että tulevan kakun saajakin tykkää :)

  Kati:Täytyy joskus ottaa kuvaa. Tämä oli ihka eka rusetti, joten taidan nyt vielä harjoitella pari ennen kuvia ;)

  VastaaPoista
 10. Hei! Kiitos vierailustasi blogissani! Ehdin vasta nyt tutustumaan blogiisi ja täällähän on tosi ihania luomuksia! Kysyit saatko linkittää minut ja tottahan toki saat! Minäkin linkitän sinut, jotta löydän tänne taas! :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) Nappaa ihmeessä resepti matkaan! Tuo raparperi-rahkapiirakka on meinaan tosi ihanaa<3 Minun suosikkireseptini siitä tuli ainakin.

  Ja hurja miten ihana tämä on! :) Tosi suloinen, ja mikä ihana täyte... nammmm... mansikkaa ja vaniljakreemiä, laitan itsekkin aina kun se vaan on niin ihana yhdistelmä!

  VastaaPoista
 12. Siulla on kauniita kakkuja täällä. Nämä rusetit ovat aivan upeita. :)

  VastaaPoista