7.6.2009

Jämä harjoittelu kakku

Synttäreistä jäi vielä ainekset pieneen kakkuun, jota sitten tarjosin ystävälleni sunnuntai kahvilla. Tässä kakussa testasin Wiltonin raappaa, jonka käyttö olikin paljon haastavampaa, kuin olin ajatellut sekä harjoittelin hieman itselleni uutta pursotustyyliä eli noita koukeroita, joita monet niin upeasti pursottelee. Ei vielä läheskään hyvä, mutta harjoittelu auttaa varmasti asiaan. Tämä on siis koristelultaan varsin yksinkertainen sillä keskityin vain tuon kerman kanssa tuhtaamiseen.

5 kommenttia:

 1. Ihana kakku!! Piti pistää kommentti tähän kohtaan kun ammotti tyhjyyttä! =) Mutta tosi hyvin noi sun pursotukset onnistu tässä kakussa!! Ja nää muutkin kakut on upeita! Miten saat ton kääretortun päällisen noin tasaseks?! =) Upeita!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hih, olihan hauskasti ajateltu :) Kyllä mä aina yritän kieli keskellä suuta (miltei kirjaimellisesti) niitä päälisiä laittaa. Toisinaan onnistuu toisinaan ei...harjoittelua tämä on vielä kaikilla osa-alueilla :) Kiva kuitenkin kuulla, että ne näyttävät hyvältä. Itse on aina kohtuu kriittinen omille töilleen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania leivonnaisia teet! Mitä kermaa käytät pursottamiseen, utelen?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, se on kiva kuulla :) Pursottamisen käytän Flora vispiä.

  VastaaPoista
 5. Et sie mikään harjoittelija ole kakkujen tekijänä ja pursottajana!
  Nää on toooosiii HYVIÄ;)

  VastaaPoista