20.4.2009

Syntymäpäivä kakku itselleni...

Paljon onnea miiiinä...paljon onnea vaaaaaaaan. Tässä pääsin sitten ihka ekaa kertaa kokeilemaan sokerimassa koristeita. Voi elämä, että nautin niiden tekemisestä!!! Saati sitten niiden sommittelu tuohon kakulle. Ihanaa puuhaa!! Samalla tutustuin myös kaulintamassaan, joka olikin tosi kivaa käsiteltävää. Tuo väri vaan jäi aiottua paljon vaaleammaksi. Te muut taidatte värjätä kuorrutteenne nestemäisillä väreillä tai sitten työnnätte mukaan koko purkillisen väriä halutessanne vahvoja värejä. No tulihan nyt harjoiteltua ja jatkoa varten, tilaan minäkin hieman uudella asenteella värejä. Tähän kakkuun pääsin myös kokeilemaan kimalle suihketta ja voi miten kaunista jälkeä se tekee! Kuvassa se nyt ei kovinkaan hyvin näy mutta aidossa kakussa se antoi kauniin lopputuloksen. Tämä oli nyt siis ensimmäinen laatuaan tällaista kakkua ja vaikka lopputulos voisi olla vielä paljon, paljon parempi niin itse olin kovin iloinen tästäkin. Minulle tämä oli jo suuren suuri askel upeampaan kakku maailmaan heti autokakun jälkeen. Harjoittelu tekee mestarin...ainakin mitä teidän muiden sivuja tutkiessani voin päätellä. Miksen siis minäkin!? Pohja oli kääretorttupohja ja väliin laitoin mustikkamoussea sekä valkosuklaamoussea. Intouduin laittamaan tuota mustikkamoussea niin paljon, että valkosuklaa ei enää tahtonut maistua alta. Hyvä oli silti kakunkin menekki.

11 kommenttia:

 1. Vastavoerailulle tulmahdin! Tottakai saat linkittää -> linkitän myös sinut!

  Aivan ihania kakkuja teet sinäkin joten tänne tulen varmasti uusein kurkkimaan tekeleitäsi kunhan saan näyttötyöt ym alta pois häiritsemästä ihanaa harrastustani ;)

  VastaaPoista
 2. Hienon kakun olet tehnyt! ja upeita kukkia, ei uskoisi että olet ensimmäistä kertaa asialla. Mitä värejä käytät värjäämiseen? Itse käytän Wiltonin tai Squires kitchenin pastavärejä ja niitä ei tarvitse laittaa kyllä kuin hammastikun kärjellä vähän saadakseen upeita värejä. Joskus on jopa hankalaa onnistua saamaan tarpeeksi hempeä väri, kun sitä meinaa aina tulla liikaa (vaikka olisi tökännyt vain aavistuksen väriä sekaan). Nämä värit ovat siis tiivistettyjä värejä ja käytän niitä myös laimennettuina kakkukuvien maalamiseen. Niistä saa lukemattoman määrän eri sävyjä :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea syntymäpäivän johdosta. Tosi kaunis kakku,niin ihanan tasainen!<3 Kyllä kaikki muut osaa,miks en minä?Nyyh. ;(

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille kauniista,rohkaisevista ja mieltä lämmittävistä kommenteistanne.

  Mira: Kiitos Mira...Kiva kuulla, että ajattelet noin. Se oli tosi mukava lukea. Vielä on niin aluillaan tuo minun värien käyttö, että HYCAI:n sivuilta tilasin vähän sitä sun tätä. Ei kuitenkaan nestemäisiä eikä noita kyseisiä värejä. Minusta noita ei edes ollut sielä vai enkähän vaan taas löytänyt...

  Kati: Kiitos onnitteluista. Olipas kiva kuulla, että oli mielestäsi tasainen. Tämä kun oli laatuaan ensimmäinen kakku jossa oivalsin, että miten sitä pintaa ja reunoja yleensä voi tasoitella. Ei se vielä ollu läheskään täydellinen, mutta itse olin tyytyväinen jo huomattavasti parempaan lopputulokseen...Harjoitteluahan se vielä hurjasti vaatii, mutta hitaasti hyvä tulee :D

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis! Ihanaa, kun kakkutaitajat palkitsevat itseäänkin hienoilla, eivätkä tee niitä vaan vieraskäyttöön, hihi.

  VastaaPoista
 6. Onnea!
  Kaunis kakku ja kaikki muutkin herkut näyttävät syötävän hyviltä!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos teille taas ihanat! *kiittää ja kumartaa*
  Ent-tu: Vaikkei näin "vanahana" enää tarvitsis synttäreitä juhlia, niin se on katsos tehokas tapa saada ihanat ystävät koolle. Lupaa vaan leipoa syyllä tai toisella niin varmasti tulevat ;)

  VastaaPoista
 8. Vai ihan oltiin jonokavereita. Mietittiin miehen kanssa, että olet tutun näköinen. Kiiton jonotusseurasta! =D

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis kakku... valtavan kaunis <3 Ja paljon Onnea synskien johdosta =)

  VastaaPoista