8.4.2009

Hedelmäinen kääretorttu

Pikaisen kääretortun pyöräytin makean nälkään. Pohja siis normi kääretorttu pohja ja väliin laitoin Passion-lime hilloa, mango hilloa sekä kermavaahtoa. Sellaisenaan nuo hillot maistuivat melko hurjalta, mutta tortun välissä kermavaahdon pehmentäessä makua, lopputulos oli kerrassaan herkullisen hedelmäinen ja todella hyvä. Voin suositella.

Ennen en ole moisiin hilloihin törmännyt eivätkä ihan halvimmasta päästäkään ole purkin kokoon nähden. Hyvin siis noin täytteenä kuitenkin maistuivat. Purkki oli todella pieni (150g), joten yksi ei mielestäni olisi riittänyt mihinkään. Käytin siis purkin kumpaakin makua, eikä kyllä ollut yhtään liikaa. Tämä kääretorttu saikin paljon kehuja.

Hyvää pääsiäistä kaikille! Itse olen hieman loma tunnelmissa, joten pääsisäisenä ei päivityksiä ole tiedossa, mutta viikon päästä olisi taas synttärikakkua tarkoitus tehdä.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa aika herkullisille nuo hillot ja sitä kautta tuo torttu varmasti onkin superherkullinen! Nammmmmm. =)
  Iloista pääsiäisaikaa!

  VastaaPoista
 2. Todella muhkea ja hyvin onnistunut kääretorttu! Mielenkiintoisilta kuulostavat nuo eksoottiset hillot, suositteletko kokeilemaan?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mama ja Insanity. Ehdottomasti suositttelen kokeilemaan niitä! Ainoastaan noin pelkästään syötynä olivat melkoinen elämys mutta tällä tavoin käytettynä kyllä oikein herkullisia. Samasta sarjasta löytyi myös Passion- ja kookoshillo. Nekin menee vielä testiin kunhan sopiva tilanne tulee.Tästä tuli mieheni ehdoton suosikki täyte :)

  VastaaPoista
 4. Tein kanssa joku aika sitten tuosta passionlimehillosta kääretorttua ja se sai meidän perheessä ehdottomasti innostuneimman vastaanoton tähän asti!! Hillo siis ON tosi hyvää!!! Hinta ja purkin koko vain harmittaa... :(

  VastaaPoista
 5. Kyökkipiika Kati: Tuo hinta on kyllä harmittavan paljon tuohon kokoon nähden. Heinon tukussa näkyi olevan (jos siis mahdollisuus päästä) huomattavasti halvemmalla. Maku on kyllä todella hyvä...sitä ei käy kiistäminen!

  VastaaPoista