20.4.2009

Broilerpiirakka

Viikonloppuna kävi synttäri vieraita...vanhennuin sitten minäkin TAAS vuoden. Mies tosin onnitteli sydämellisesti 4:nen kerran 25-vuotis synttäreistä ;) Hyvin on siis mennyt oppi perille. On painanut mieleensä, että nainen lakkaa vanhenemasta 25-vuotiaana. Ei siis tarvitse ottaa suurta stressiä vuosien karttumisesta :D

Suolaiseksi sitten pyöräytin tällaisen Broileri piirakan. Olin varma, että nyt meni mönkään tämä piirakka, joten en edes ohjeita kirjoitellut. Mikään leipomus ei kuitenkaan ole vielä ikinä hävinnyt sitä tahtia kuin tämä. Eli siitä siis palautteen mukaan tuli aivan erityisen hyvää. Laitan sen nyt siis tähän, että näette etten todellakaan ole laiskotellut vaikka pidempää väliä tuotoksissa välillä onkin.

Ympäripyöreästi tähän tuli: valkosipulimarinoitua broiskua, kermaviili, yrttipippuri tuorejuustoa, kolmen juuston kermaa, juustoraastetta, Creme Bonjour cuisine (sipulisekoitus), pippuria, sipulia, broilerimaustetta sekä kanamunia. Pohjana toimi kaupan ja tarkemmin Pirkan valmis piirakkataikina.

Edit:22.4.09 Ohjetta jäätiin nyt kaipaamaan. Harvoin itse asiassa näissä piirakoissa käytän ohjetta vaan improvisoin suurimmaksi osaksi. Mutta jos nyt suuntaa antava edes auttaa niin se meni kutakuinkin näin:

2 pkt piirakkataikinaa
800g Valkosipulimarinoitua broileria
1 prk kermaviiliä
100g yrttipippuri tuorejuustoa
1 prk Crene bonjour cuisinea (sipulisekoitus)
5 munaa
2 dl ruokakermaa
½ prk kolmen juuston kermaa
n.200g juustoa raastettuna(edam)
½ prk instant dip jauhetta (sour cream & onion)
0,5dl venhäjauhoja
Broilerimaustetta
Mustapippuria
Aromisuolaa
Ruohosipulia

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ja varmasti makuistakin!

    Piirakoiden ikuisena ystävänä olisin halunnut tätäkin kokeilla- tarkempi resepti olisi ollut vain tarpeen..

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta vaikuttava na näyttävä piirakka. meillä tykätään akikenlaisista suolaisista piirakoista, joten tätä kyllä jossain vaiheessa kokeilen.

    VastaaPoista