Teen näihin itse pihivit ja sämpylät. Sämpylät teen samalla ohjeella, kuin vaikka nämä leivät täälä, mutta jauhoina käytän grahamia ja spelttiä runsaammin. Pihvin lisäksi väliin tulee tietysti juustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua, kurkkusalaattia, ketsuppia ja hyväksi havaittua pekonimajoneesia. Sämpylät teen ihan tarkoituksella lättänöiksi, koska niitä nyt yksinkertaisesti on helpompi syödä siten (etenkin lasten). Tämä ei tee niistä kuitenkaan kuivia tai huonoja vaan ylijääneet maistuvat oikein hyvin vielä sämpylän tapaan käytettynä.
2.4.2013
Hampurilaisia omasta keittiöstä. Nam!
Teen näihin itse pihivit ja sämpylät. Sämpylät teen samalla ohjeella, kuin vaikka nämä leivät täälä, mutta jauhoina käytän grahamia ja spelttiä runsaammin. Pihvin lisäksi väliin tulee tietysti juustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua, kurkkusalaattia, ketsuppia ja hyväksi havaittua pekonimajoneesia. Sämpylät teen ihan tarkoituksella lättänöiksi, koska niitä nyt yksinkertaisesti on helpompi syödä siten (etenkin lasten). Tämä ei tee niistä kuitenkaan kuivia tai huonoja vaan ylijääneet maistuvat oikein hyvin vielä sämpylän tapaan käytettynä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ja mistähän numerosta kotikokin voi tilata kylään?
VastaaPoistaM