4.10.2009

Pääsin testaamaan uusia tuotteita


Pääsin mukaaan ideakeittiön testiryhmään, jossa testattiin näitä Maizenan valmistaikinoita. Tänä viikonloppuna sitten testasin tuota suklaata. Päätin tehdä siitä ihan perinteisen suklaakakun. Sain kaikkia taikinoita 2 pussia kutakin makua.

 Miinukseksi on sanottava, että pussillinen oli onnettoman vähän ja iso osa jäi pussiinkin. Sitä oli todella hankala saada kaikkea ulos. Plussana tästä taikinasta voi sanoa, että siitä tuli aivan mielettömän mehukas, kostea ja suklainen kakku. Kostutusta ei tarvittu laisinkaan. Tuotteena ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Siitä tulisi varmasti herkullisia suklaamuffineja. Minä siis kuitenkin tein siitä kakun. Kakussa oli hyvin simppelisti sisällä vadelmahilloa sekä vaniljalla maustettua rahkaa. Hyvää oli ja tyydytti makean himon yhdellä kohtuullisen pienelläkin siivulla ;) Tässä siis kuva kakusta ja huonoa kuvanlaatua taas pahoittelen. Koristeet ovat jemmoista kaivettuja sokerimassa koristeita.
2 kommenttia:

  1. Tämähän voi olla kokeilemisen paikka:o) Aina on hyvä pitää kotona hätävarana ylltysvieraita varten tai kätevä mökille mukaan. Näyttää oikein herkulliselta tuo sinun tekemäsi

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen kakku!
    ja tuo uusi valmistaikina toimii, minäkin kokeilin tuon suklaan :)

    VastaaPoista