27.5.2009

Tilaus "kakkua"...

Sain kunnian tehdä toisenkin "kakun tilauksesta. Joo sori...mä tiedän, että nämä on TAAS ne samat koristeet, mutta niitä on NIIIIIN ihana tehdä ja musta niistä tulee tosi näyttäviä kakkuja. Kyseessä oli syntymäpäiviään juhliva työtoveri, joka toivoi työkavereilleen kakkua tarjottavaksi. Aikaa oli kohtuu vähän tehdä, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun ja synttärisankari oli silminnähden kakkuunsa tyytyväinen...eikä kyllä kehujakaan säästellyt. *nöyrä kiitos ja kumarrus* Ihanaa siis, että kakku oli mieleinen ja se maistui hyvälle. Itse olen otettu, kun sain toistamiseen moisen kunnian, joten kiitos siis tilaajalle :)

Välissä on samat täytet kuin tässä tortussa eli sekä mango että passion-lime hilloa ja kermavaahtoa. Kuorrute on kaulinta massaa ja koristeet sokerimassaa.

Olen todella pahoillani kuvan huonosta laadusta (pimeä), mutta aamu hämärissä ja kiireessä, kun sitä räpsin niin ei tämän parempia tullut. Kaiken hyvän lisäksi loppui akkukin kesken kuvauksen, joten se siitä sitten. Kuvasta puuttuu myös kimalle suihke, jonka lopuksi suihkaisin lopputulosta elävöittämään.

Itse olin kuitenkin tyytväinen lopputulokseen ja ihanaa, että sankarikin oli. Onnea siis vielä kerran halauksien kera E***!

11 kommenttia:

 1. Ihana koristelu! Tykkään hirveästi noista lehdistä, nyt harmittaa etten jotain tuon tyyppistä keksinyt laittaa yo-kakkuuni.. No, kai sitä vielä ehtisi mutta koristeet on jo tehty :/. Muutenkin tosi kiva blogi, ja monet ohjeet herätti mielenkiinnon. Saanhan lisätä blogisi oman blogini linkkilistalle? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Tosi kiva, että olet kuvast selvää saanut. Senhän saa vielä hieman isommaksi kun klikkaa kuvaa.
  Linkitys sopii ilman muuta :) Minä teen samoin.

  VastaaPoista
 3. Onkin kaunis! Kauniit värit ja nätisti tuo murattiköynnös laskeutuu molemmin puolin

  VastaaPoista
 4. Ompas akunis kakku. Kaunis väri ja koristeet!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäköinen ja upeat värit! Linkittäisin sut mielelläni, joten saanko tehdä sen?

  VastaaPoista
 6. Kiitos taas kaikille kommentoineille kivoista kommenteista. Kommentteja on aina ilo lukea :)
  Eveliina:Linkitys sopii ilman muuta! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näkönen ja värinen! Kauniit koristeet :)

  VastaaPoista
 8. Menin sanattomaksi kun näin synttärikakkuni.
  Kyllä oli niin kaunis että silmä lepäsi sitä katsellessa. Maistui yhtä hyvältä kuin miltä näyttikin.
  Jatkossa käännyn tämän tytön puoleen kun kakkuja tarvitsen. Tiedoksi että annoin täysin vapaat kädet tehdä sellaisen kakun joka sopisi tilaisuuteen.Näin hieno lopputulos !
  Kiitos vielä kerran !

  VastaaPoista
 9. Maistuvat paistuvat4. kesäkuuta 2009 klo 9.09

  Punastellen täälä taas kommenttejani luen. Kiitos kaikille.

  Ellu:Kiitos kommentista/palautteesta. Sanattomaksi täälä menee itsekukin noin upeista kiitoksista. Oli todella kiva tätäkin kautta kuulla, että pidit kakusta. Teen niitä mielelläni jatkossakin. Kiitos, että luotit taitoihini ja sain tämän tehdä :)

  VastaaPoista