17.5.2009

Autokakku 2

Tämä oli ihka ensimmäinen kakku, jonka tein tilauksesta. Minulta pienin muutoksin toivottiin kohtuu samanlaista kakkua kuin edellinen autokakku. Lupasin yrittää samppanjan väristä autoa, mutta tuskastuin, kun kuorrute oli aina vaan niin pliisun väristä, jotta iskin sitten ruskeaa hieman enemmän, jotta tuli sitten edes jotain väriä. Tästä ei tullut ollenkaan sellainen, kuin olin ajatellut. Tummennetuista ikkunoistakin (jos ihmettelitte noita mustia neliöitä ;D) yritin tehdä luonnollisemmat harmaalla kimalletomulla, mutta ei. Väri vaan paakkuuntui kasoiksi ja oli kaikkea muuta kuin luonnollinen, joten päätin unohtaa harmaat ja tyytyä mustaan. Renkaatkin ovat luonnottoman pienet, mutta koska olin jo takalasit laittanut paikoilleen, ei niitä enää voinut siirtää, jättämättä mustaa väriläiskää auton kylkeen.

No tässä ei ole edes puolet siitä mikä meni pieleen, mutta toivottavasti kuitenkin maistui. Sisään laitoin saman täytteen kuin edelliseenkin autokakkuun eli Omar-vaahto ja mansikka survosta. Kuorrutteen tarttumapinnaksi tein vaniljakreemiä, jonka veden olin maustanut sulattamalla siihen muutaman Omarin. En vaan jaksa ymmärtää, miksi ne epäonnistumiset tapahtuu aina silloin, kun ei pitäisi. Liekö sitten johtuu siitä, että yrittää liikaa. Mene ja tiedä, mutta itseäni nyt hieman harmitti, kun niin moni asia meni pieleen. No makuun se tuskin kuitenkaan vaikutti, joten sen toivon siis olleen mieleinen.

EDIT: Päivänsankari itse oli kuulema kakustaan pitänyt ja makuakin oli kehuttu, joten ei kai se sitten onneksi mennyt ihan niin metsään kuin miltä itsestä tuntui. :)

4 kommenttia: