14.3.2012

Synttäreitä...

Viikonloppuna vietettiin keskimmäiseni 7-vuotis synttäreitä. Toiveena oli Angry Birds kakku. No tässä sitten tulos. Väliin sipaisin kerroksen lakkahilloa sekä reilun kerroksen persikkavaniljarahkaa. Pintaan kiehautin kinuskin. Lopputulos oli mielestäni ihan hyvä. Kakusta ei tullut liian makea vaan sopiva...raikas...erilainen minun tekemäkseni.





Tein myös jotain mitä ne ikinä ennen ole tehnyt nimittäin voileipäkakun. En ikinä ole kokeillut sitä...en missään muodossa. Päätin aloittaa kokeiluni vielä paljon puhutusta texmex voikkarista. Lähes jokaisella oli käytössään se samainen pirkan ohje ja koska se ei miellyttänyt niin sovelsin itse. Maustoin broilerisuikaleet texmex mausteella. Niihin sekoitin tuorejuustoa, jonka olin maustanut valkosipulidippijauheella, punasipulilla sekä fetajuustolla. Sekaan raastoin myös tuoretta kurkkua. Tätä laitoin siis yhteen väliin. Ennen täytteen levitystä sipaisin leivälle kerroksen ananassalsakastiketta.
 Toiseen väliin tein itse guacamolen johon tuli reilusti valkosipulia, hieman suolaa, pippuria sekä sopivasti eli maun mukaan sitruunamehua. Kolmanteen väliin levitin vielä samaisen kanatäytteen kuin ensimmäiseen. Leivät kostutin lihaliemellä. Kuorrutuksen tein tuorejuustolla. Ensimmäiseksi voileipäkakku tuotoksekseni olin siihen varsin tyytyväinen ja se saikin hurjan paljon kehuja myös vierailta. Tässä lopputulos siitä.


Juhlat olivat todella mukavat ja kiitos siitä kaikille mukana olleille. Synttärisankari ohhoili moneen kertaan miten oli sitten tosi kivat juhlat sekä hieno ja hyvän makuinen kakku. Sen parempaa palautetta ei varmasti voi saada :)

Niin ja kiitos tädille näistä onnistuneista kakkukuvista!

4 kommenttia:

  1. Upeet on nämäkin tekemäsi kakut! Jatkahan samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Aivan hurmaava kakku!! Mistä löysit koristeet siis linnut ja lankut? Oliko ruoho värjättyä kermavaahtoa..Onko jokin erityinen tylla jolla saa tuollaista pursotusta?

    VastaaPoista
  3. Kiitos :)

    Linnut ostin leluosastolta mutta lankut tein itse sokerimassasta ja maalailin vielä hieman, jotta näyttävät aidommilta. Kyllä...ruoho on värjättyä kermavaahtoa. Tylla on on spaghettiterä nimeltään ja niitä oli ainakin sielä josta minä ostin (ostin ne linkin liikkeestä)kahta eri kokoa. Itse käytin suurempaa tyllaa,jonka näet esim. tästä linkistä

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo voikkari tipuineen :) hauska lisä :)

    VastaaPoista