9.8.2009

Lomat on lusittu...takaisin arkeen



Mielettömästi tuo kävijälaskuri on pyörähtänytkin eteenpäin. Olen aivan ällikällä siitä miten olette täälä käyneet. Kiitos kaikille kommentoijille ja kävijöille ihan tasapuolisesti. Mielettömän upeaa, kun käytte :)

Nyt on lomat lusittu ja arki edessä. Plääh...olis sitä vielä voinu vähän lomailla, vaikka samanmoinen lisää. :) No ihan laiskotellut en lomallakaan. Pullia tuli leivottua useampaan otteeseen ja sitten tuli testattua vihdoin tuo Caiprinha juustokakku. Se oli muuten todella hyvää!!

Leivottiinpa kakku myös miehen aivan oikeana synttäri päivänä ja lapset sitten saivat sen koristella ja tulos oli seuraavanlainen...

Synttäri lahjaksi hommasin miehelle matkan Lontooseen...no olinhan tuota itsekin mukana. Se oli kyllä hieno paikka. Oli siistiä, ihmiset oli mukavia eikä ollut örveltäjiä edes yömyöhään kauduilla. Mieletön paikka, tykästyin kovasti! Ihan oma lukunsa oli ne uskomattomat kaupat...etenkin ne jossa myytiin jotain herkkuja. Tässä pientä maistiaista siitä...



Hyllyt olivat toinen toistaan uskomattomampia. Niitä olisi voinut tuijotella tuntikausia. Tuli niitä maitettuakin, mutta täytyy myöntää, että moni kakku päältä kaunis sillä ne eivät kylä maistuneet ollenkaan niin herkullisilta kuin näyttivät. Ihan hyviä oliva joo, mutta ulkokuori antoi odottaa enemmän. Ja mikäs reissu se olisi ollut ellen olisi itsellekkin jotain ostanut. Tässäpä siis hieman omia investointeja. Käväisin nimittäin Jane Asherin liikkeessä ja sieltä kyllä lähti mukaan monen moista...etenkin noita helmiäissuihkeita ;) Mahtuihan mukaan kultaista marsipaania, valkoista leivontasuklaata, tomuvärejä, syötävää liimaa, ISO silikoni alusta, erilaisia koristeita ja hileitä, kukka muotteja, sokerimassaa eri väreissä. yms. Tälläinen satsi kaiken kaikkiaan...



Toissäpäivänä vielä pyörätyin hedelmäisen kääretortun, jonka olen aikaisemminkin tehnyt ja ylijäämä kerman sitten käytin tekemällä niistä hieman juhlavampia, vaikken kyllä keksi mitään syytä mikä tekee loman lopusta juhlavaa...no ainahan sitä voi juhlistaa vaikka näitä upeita säitä, joista on saanut nauttia.

13 kommenttia:

  1. Heippa!
    Kuullostaa oikein kivalta lomalta :) Ja ihania herkkuja olet ehtinyt tehdä! Itsellänikin on tuo Caipirinha-kakku kokeiltavien (pitkällä) listalla. Teitkö ihan sillä Santa Marian ohjeella?

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen juustokakku ja niin liikkis tuo iskän synttärikakku!

    VastaaPoista
  3. Ihananat kakut ♥
    Uskomattomia herkkuvitriineitä ja iiiihania tarvikkeita....mäkin haluun....!!!

    VastaaPoista
  4. Maistuvat paistuvat11. elokuuta 2009 klo 7.35

    Kiitokset taas mukavista kommenteistanne ja kiva kun piipahditte :)

    Sanna: Sain ohjeen sekä caiprinha mixin arpajasivoittoni mukana, mutta mikäli oikein tulkitsin niin, kyllä se mielestäni oli se Santa Marian ohje =)

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa takaisin arkeen! Kylläpä teillä on ollut ihana reissu ja matkalaukussa kaikkea mahtavaa tuliaista! Todella raikkaan näköisen juustokakunkin olet ehtinyt tekemään :-)

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköinen tuo Caiprinha-kakku. Ja miten suloisen kakun isi saikaan:o). Lontoo on yksi suosikeistani. Olen asunut siellä 80-luvulla ja sen jälkeen vieraillut usein.

    VastaaPoista
  7. oih...reissut on aina ihania:)...matkailu avartaa:)
    ihania luomuksia jälleen...ja ihan paras toi lasten tekemä<3:)

    VastaaPoista
  8. Voi mitä herkkuja!:P
    Vai matka lontooseen..mitäköhän mä ostasin 30v lahjaksi kun ukko talvella täyttää.. :O
    Yllärijuhlia sille suunnittelen.. ;)

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana tuo caiprinha-kakku. Enpä ole itse sitä vielä kokeillut. Ihania tarvikkeita olet ostellut.

    VastaaPoista
  10. Niinpä aina on, että lomat loppuu, mutta uusikaan ei voi alkaa, ellei entinen lopu.
    Kuvauksesta ja kuvista päätellen, sinulla on ollut hieno loma.

    VastaaPoista
  11. Hitsit, tällaista on kyl ilo katsella :P

    VastaaPoista
  12. Tosi makee tuo caipirinhatorttu :P Raikkaat ja kivat koristelut. Pakko myöntää, että maistuis miulle kyllä nuo herkkuhyllyjenkin kakut :D

    VastaaPoista
  13. Todella kaunis koristelu tortussa! Myös kivannäköisiä tuliaisia sait itsellesi tuotua. :P

    VastaaPoista